ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε προσφορά, είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή μέσω courier ή ταχυδρομείου.
Με πιστωτική κάρτα (Visa και Mastercard).
Με προπληρωμένες κάρτες, εφόσον αυτές φέρουν το σήμα και λειτουργούν σαν Visa ή Mastercard.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, η μεταφορά των προϊόντων γίνεται άμεσα, εφ’ όσον το προϊόν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία courier ACS αλλά και με οποιαδήποτε εταιρία courier της αρεσκείας σας καθώς και με μεταφορική. Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με ευθύνη και χρέωση του πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η εταιρία επικοινωνεί μαζί σας στα στοιχεία που αφήσατε κατά την εγγραφή / παραγγελία σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από την στιγμή που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, οι χρόνοι παράδοσης του προϊόντος στο χώρο σας είναι οι εξής:
Α) εφόσον ο τόπος παράδοσης είναι σε πόλη της Αττικής, εντός 2 * εργάσιμων ημερών.
Β) εφόσον ο τόπος παράδοσης είναι εκτός Αττικής, εντός 3 * εργάσιμων ημερών.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής με την συνεργαζόμενη εταιρία courier ACS διαμορφώνονται ως εξής:

Για κάθε δέμα εντός Αττικής έως 2 kgr το κόστος μεταφοράς είναι 3,00€ . Πάνω από 2 kgr και για κάθε επιπλέον κιλό 0,80 λεπτά. Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος μεταφοράς είναι 3,50 ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1 ευρώ.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από ώρα 09:00 μέχρι και 17:00

Η επιχείρηση ευθύνεται για το χρόνο παράδοσης του εμπορεύματος προς μεταφορά στην επιχείρηση courier, όχι όμως για το χρόνο τελικής παράδοσής του από αυτή στον καταναλωτή, ευθύνη η οποία βαρύνει αποκλειστικά την τελευταία.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

  1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του e-shop dkphotos.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το e-shop dkphotos.gr . Δεν εμπίπτουν στην παρούσα προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

  1. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με σχετικό δελτίο αποστολής . Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς και να συνοδεύονται από το αντίστοιχο Δελτίο Αποστολής επιστροφής. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το e-shop dkphotos.gr . Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
    επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ.τιμολόγιο).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 20 ημερών τότε η e-shop dkphotos.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας.
Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να στείλετε email στο support@dkphotos.gr και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελίας σας.