Αρχική/Eshop/Επιστροφή προϊόντων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Επιστροφή προϊόντων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία σας εάν το Κατάστημα παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, κυρίως όταν το προϊόν παρουσιάζει πραγματικά ελαττώματα.

Η διαφορά χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν θεωρείται ελάττωμα και μπορεί να οφείλεται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφηση ή την φωτεινότητα της οθόνης σας. Βασική προϋπόθεση είναι να ενημερώσετε το κατάστημα εντός 12 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος, σε διαφορετική περίπτωση το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης. Αν αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα μη αποδοχής και επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με άλλο προϊόν της ίδιας κατηγορίας, εφόσον είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος, επιβαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.Το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) αν το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασής του με άλλο προϊόν της ίδιας κατηγορίας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εάν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με χρεωστική / πιστωτική κάρτα / paypal η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα “DKPhotos” στo Πέραμα:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 80 και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, θα σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

Η διαφορά χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν θεωρείται ελάττωμα και μπορεί να οφείλεται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφηση ή την φωτεινότητα της οθόνης σας.